sâmbătă, 28 mai 2011

Draaagut!

Dragii mei dragi...a venit vara, a dat caldura din ce in ce mai tare si lumea iese la o terasa, prin parc, la strand (vorba unui prieten). Ca tot vine vara, sezon estival doar, nu?...incep sa apara si lucrurile bune pe care le tot asteptam si parca nu mai veneau. Acum ceva vreme am scris postarea "Surprize" in care spuneam eu ca e dragut sau frumos cum vreti spuneti sa vezi ca se mai gandeste cineva la tine. Acum as vrea sa spun ca e dragut sa vezi ca persoana la care nu te asteptai ca se va gandi la tine, incepe sa tina totusi la tine si sa.ti spuna lucruri sau sa faca lucruri la care nu te astepti, sa te surprinda.
Incep sa cred ca tocmai atunci cand iti pierzi speranta ca se va mai intampla ceva frumos si pentru tine, tocmai atunci incepe sa apara cate ceva "la orizont". Si cand stau si ma gandesc ca uneori sunt atat de pesimista si ca ajung sa nu mai cred in nimic, ma mai loveste cate ceva asa cum ma tot loveste cate ceva de o luna. Este foarte frumos sa vezi ca cineva exista si pentru tine, se gandeste la tine, isi face griji pentru tine si iti spune sa inveti pentru ca ai examen si nu vrea sa te vada cu note mici pentru ca o sa ai pedeapsa:). In adancul meu, am inceput sa tin la persoana asta si cred ca tin din ce in ce mai mult si ii multumesc:D.
As vrea ca pentru toti sa existe cate o persoana care sa aibe grija si sa fie acolo mereu cand este nevoie.

Stiti ca va iubesc:x,
Madoo.

28 de comentarii:

  1. Frumoasa postare. Poate pentru fiecare o sa existe, mai devreme sau mai tarziu:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc:*...eu cred ca pentru fiecare exista:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai cam multe greseli de exprimare, mai multa atentie :P

    RăspundețiȘtergere
  4. vai alex iti multumesc, dar nu trebuie sa comentezi fiecare virgulita:)

    RăspundețiȘtergere
  5. sau mai stiu eu ce mai gasesti tu acolo, bine ca scrii tu corect si altii sunt mai prostanaci si nu stiu:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mada, e bine redactata cred eu, posteaza in continuare cat mai multe chestii, daca vrei vorbim pe Y! despre asta:* succes in continuaree♥

    RăspundețiȘtergere
  7. Se pare ca nimeni nu observa greselile de exprimare pe care nu pot sa trec, si nu spuneti ca sunt rau, e o critica literara din umbra de unde privesc eu, nimic complicat. Sa incepem:

    "Dragii mei dragi" - propozitia asta nu e tocmai adecvata pentru un inceput, dat fiind ca e o repetitie si nu suna foarte bine, daca citesti textul tau cu voce tare.

    "Ca tot vine vara, sezon estival doar, nu?" - nu e o propozitie corecta d.p.d.v.d gramatical, pentru ca "doar" exprima ideea unei eliminari, asa cum ne spune si DEX-ul: http://dexonline.ro/definitie/doar

    "Acum ceva vreme am scris postarea "Surprize" in care spuneam eu ca e dragut sau frumos cum vreti spuneti sa vezi ca se mai gandeste cineva la tine" - frumos sau cum vrem spunem? Ai uitat conjunctia "sa"

    "ma mai loveste cate ceva asa cum ma tot loveste cate ceva de o luna" - o propozitie pe care m-am chinuit sa o inteleg, in prima faza, e o repetitie care incurca rau fraza, deci rezulta ca nu-i foarte eficienta in redactarea ta.

    "care sa aibe grija si sa fie acolo mereu cand este nevoie." - corect ar fi "sa aibă grijă".

    In concluzie, adunand tot ce am zis mai sus, rezulta ca nu e una dintre cele mai reusite redactari.

    Bineinteles, o sa spuneti: "Bine ca esti tu smecher si scrii tu mai bine ca mine", insa macar atunci cand publicati ceva, ceva ce se poate citi la scara larga, acordati mai mult timp limbii romane si scrieti corect. Macar atat, e limba materna.

    Sustin ce am spus in comentariul meu precedent: "Mai multa grija la limba romana" :)

    Succes ^^

    RăspundețiȘtergere
  8. Apropo, un blog folositor, foarte frumos realizat, recomand: http://corector.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  9. Bine,Alex, pai studiaza tu acel blog... si foloseste-l, daca fata se grabea na, nimeni nu.i la fel de perfect ca tine. (si fizic si psihic)...
    si sincer nu vreau sa reiasa din asta : "ce tarfa masculina" dar... totusi fiecare greseste.

    RăspundețiȘtergere
  10. bai mr smith se pare ca esti unul dintre cei foarte destepti si avem de ,,invatat" de la tine dar parerea mea este ca nu asta a fost scopul tau sa te iei de fata aiurea...un critic,, bun " asa cum se pare ca esti apreciaza mesajul textului nu ortografia...si ca venii vb de ortografie domnisoara sa exprimat bine si citet cu micile greseli banale care sunt sigur ca si tu le ai domnule,, critic" asa ca nu i-mi ramane decat sa-ti zic lasa-ne prietene ca esti fals..Laude pt acest text..

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Andra: multumesc Andra pentru sustinere, fiecare mai greseste ca na...asta este. Eu una nu sunt perfecta:)...ma cunosti cat de cat si stii cum sunt.
    @ Marius Adrian: si tie iti multumesc pentru sustinere...sa stii ca uneori chiar ma grabesc atunci cand scriu si nu sunt atenta si nu prea le vad.

    Va multumesc mult pentru aprecieri:*>:D<

    RăspundețiȘtergere
  12. multumesc pentru intelegere:) si stai linistita ca te.am inteles si oricand putem vorbi despre orice>:D<

    RăspundețiȘtergere
  13. Cu placere..toata lumea se grabeste in ziua de azi pt ca traim intr-o lume in care totul se misca repede si e normal sa mai gresim cateodata. In orice caz mi-a placut redactarea ta si te mai asteptam cu texte sau ganduri bune pe care ni le poti impartasii si noua.Bafta

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc...o sa revin probabil zilele astea cu o postare noua:)nu promit nimic...depinde de inspiratie:D

    Imi pare rau ca eu nu imi scriu postarile mai intai in Word(le scriu direct pe blog)sa dau Autocorect si dupa Copy/Paste pe blog:) asta este:). Sa aveti o zi buna in continuare! Va puup si va multumesc inca odata>:D<

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce alianta impotriva mea s-a creat aici. Vad ca voi, oameni buni, nu stiti decat sa aruncati in stanga si in dreapta cu cuvinte, fara sa fiti in cunostinta de cauza. Sariti cu gura pe om, fara ca macar sa va priveasca situatia. Fiecare are dreptul la opinie, si eu mi-am spus-o pe a mea.

    @Andra, daca eu corectez ce vad in jurul meu, inseamna ca pretind ca sunt perfect? Se pare ca nu intelegi lucrurile altfel. Da, ce-i drept, sunt o persoana perfectionista (ca sa nu fiu inteles gresit: http://dexonline.ro/definitie/perfec%C8%9Bionist) si tind catre tinte inalte, chiar daca nu reusesc asta in multe domenii din viata mea. Faptul ca te legi de fizicul si psihicul meu nu ma face sa cred decat ca ai o problema personala cu mine, pe care ai putea sa mi-o spui in fata, nu pe Y! sau pe blog-uri. Si eu gresesc, si eu sunt sanctionat pentru asta, si eu invat din greseli, dar la randul meu, asa cum altii ma corecteaza, ii corectez si eu pe ei.

    @Domnul Marius. Tu ai venit sa-ti sustii prietena, bineinteles. Si apreciez asta, si eu as fi facut-o in locul tau. Tin mult la ortografie si gramatica, deci automat, tin mult la limbajul pe care il folosesc in viata de zi cu zi, pentru ca Bucurestiul ofera peste 80% populatie agramata, care nu stie sa se exprime coerent si fac adesea foarte multe greseli. Bineinteles, pentru fraza asta, din nou imi veti spune "Prietene, lasa-ne ca esti flas" "Bine ca esti tu perfect". Sunt fals?! In ce consta falsitatea mea? Te-as ruga sa-mi precizezi asta. Eu sunt o persoana sincera si spun direct, taios si fara resentimente lucrurile asa cum sunt ele, asa cum le vad si asa cum le observ eu. Parerile mele pot fi bune, neutre, sau negative. Depinde de viziunea fiecaruia.

    In concluzie, nu ma mai acuzati cand critic ceva, si voi o faceti zi de zi, poate nu va dati seama. Nimeni nu este perfect, dar e la alegerea noastra daca ne ducem viata sub mediocritate sau vrem sa fim mai buni. Va astept si eu sa-mi criticati textele, si o sa apreciez daca veti fi sinceri. Cautati antecedentele mele postari pe acest blog, cititi-le si comentati-le.

    Succes la adus argumente impotriva mea. Ne mai auzim

    RăspundețiȘtergere
  16. Alex, Marius nu a venit sa ma sustina pe mine,ci ideea Madalinei, ea merita mai mult. iar faptul ca tu te.ai luat de ea asa...fara motiv...sa te aflii in treaba,,mna.
    In legatura cu "esti fals" ... sa sti ca intr.un fel chiar are dreptate. pot spune ca esti fals. prin comportament cred eu sau poate mai mult prefacut care stie sa joace bine teatru. O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  17. Consideri ca daca i-am punctat niste greseli, m-am "luat de ea"? Ce Dumnezeu am facut asa de grav? Nu se mai accepta comentariile taioase? Vad ca pe aici nu prea.

    Sunt un actor perfect, pentru ca doar cei care stiu cum, ma descopera asa cum sunt pe interior, sub cortina.

    RăspundețiȘtergere
  18. Da da, esti actor bun si cu si fara cortina si pentru cei care te cunosc bine. te intorci la 180 de grade automat. :) prin asta cred(em) ca esti un prefacut.(uneori,maybe)

    RăspundețiȘtergere
  19. Anyway,n.are rost:) tot asa va fi.
    Ps: Mada, posteaza mai multe lucruri interesante. am eu o idee daca vrei:) .... mai vorbim pe Y!

    Succes in continuare:*

    RăspundețiȘtergere
  20. Andra, nu ma cunosti bine. Nu asa cum sunt eu acum, si n-o sa ai niciodata nici ocazia, nici dorinta de a o face.
    Continuati sa credeti ce doriti. Nimic din toate astea nu imi va schimba imaginea personala despre mine. Nu vreau sa ne "certam" aici.

    RăspundețiȘtergere
  21. Alex si tu ai greseli cand scrii si asta pentru ca scrii repede. Te rog sa incetezi...gata. Am inteles ideea principala, nu crezi ca e de ajuns?

    RăspundețiȘtergere
  22. Vreau sa respect aceasta postare draguta a madalinei de pe blog-ul ei personal si o sa spun doar atat referitor la replica,, domnului smith' Nu am sustinut pe nimeni in commentariul meu daca te referi la andra ci doar postarea madalinei care intamplator andra mi-a trimis-o sa o citesc pt ca nu stiam de ea si mi-a placut dar tu ce ai facut ai venit si direct ai inceput sa critici ceea ce nu a fost frumos...ai jignit-o pe fata intr-un fel indirect(din motivele tale personale)...in fine iar o lungesc si eu dar ca sa sti daca vrei sa sti dc te-am facut fals vb in alte imprejurari pt ca eu pe blog aici nu mai postez decat ceva ce i-mi place sau daca apreciez ceva.Ps: sa nu uiti sa ma corectezi gramatical.Have funn:P

    RăspundețiȘtergere
  23. @ Madalina: Draga mea, te rog sa nu ai impresia ca tin partea unei anumite persoane in super-discutia voastra. Imi imaginez ca esti grabita si ca nu prea ai timp sa dai atentie micilor greseli gramaticale care apar. Li se intampla tuturor, numai ca persoanele care dau o atentie mai mare blogului lor, doresc sa-l aiba impecabil, asta fiind probabil si motivul pentru care Alex te-a atentionat: sa ai grija de blogul tau. Ma gandesc totusi, ca ai fi putut, la fel de usor, sa corectezi geselile punctate de el, apoi sa-i stergi comentariul si nimeni nu ar fi stiut de acele greseli. Tu ai luat o critica buna ca pe un afront personal. Nu ma astept sa corectezi, pentru ca ai un orgoliu nemarginit. La fel este si el. In plus, are un spirit de observatie iesit din comun, motiv pentru care nu rateaza ocazia de a arata oricui ce a gresit.

    @ Andra: Observ ca tu si Mada sunteti tare bune prietene si ca va sustineti reciproc. Felicitari! Asa prietenii sa tot fie in lume. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa porniti o discutie de aia ca in piata.

    @ Marius: Sper sa nu te superi pe mine. Si eu am un spirit critic destul de bine conturat, motiv pentru care imi permit sa punctez faptul ca in structura (citez) "nu i-mi ramane decat", cuvantul "imi" se scrie legat, la fel cum se scrie in oricare alta structura din limba romana. Repet, sper sa nu te superi, caci eu nu scriu nimic in spirit ofensator.

    @ Alex: Iti recomand ca pe viitor, sa nu mai aduci critici constructive persoanelor care nu apreciaza.

    V-am pupat.

    RăspundețiȘtergere
  24. Stefana: da poate eu si Mada ne.am imprietenit dintr.un singur motiv(destul de prost)si nu se merita. eu nu o sa mai postez aici,nu are rost,insa ramane de spus ca atunci cand critici pe cineva... nu incepi sa ii insiri toate droaiele de greseli si alte chestii...asa ...ma rog. consider doar o mica jignire,ea fiind mai mare,ar sti mult mai multe ca el.
    Ps: frumos gest de a sustine "iubitul" .dragut:*(si eu as face asta in locul tau)

    Eu am incheiat. va pup:)

    RăspundețiȘtergere
  25. Daca mai aveti si alte probleme rezolvati-le in alta parte nu aici:). Multumesc pentru intelegere.

    RăspundețiȘtergere