miercuri, 6 iulie 2011

Sfaturi.

Hey dragilor...stiu ca titlul suna de parca voi incepe sa dau sfaturi tuturor, dar nu este asa, este vorba de ceva care ma tot urmareste de ceva vreme si pana acum m-am gandit prea putin la acest lucru si stiu ca multi suntem cam in aceeasi situatie.
Este vorba de oamenii care ne sunt alaturi mereu si care ne cunosc atat de bine incat isi dau seama cand ceva nu este in regula cu noi. Oamenii acestia sunt alaturi de noi mereu, in orice situatie si incearca sa ne ajute dandu-ne macar un sfat si incurajandu-ne cat de mult pot ei.
Eu una nu prea iau in serios aceste sfaturi uneori si imi pare rau, uneori chiar ma enervez pentru simplul fapt ca mi se pare ca unii nu stiu nimic despre mine(in unele cazuri cam asa este...unii vorbesc doar ca sa se afle in treaba, nu pentru ca m-ar si cunoaste asa bine incat sa si spuna ceva despre mine). Acum realizez ca sfaturile primite sunt bune sau mai putin bune, depinde de situatie, insa toate sunt ajutatoare si ar trebui sa fim multumiti ca exista persoane care se gandesc la noi si care isi fac griji pentru noi.
Ar trebui sa luam mai in serios unele sfaturi primite de la oameni mai in varsta, care stiu ce vorbesc pentru ca au trecut prin situatii similare cu ale noastre si poate chiar si persoane de aceeasi varsta care la un moment dat in viata au avut de-a face cu ceva de genul.
So...tineti cont de sfaturile primite si nu uitati sa le multumiti celor dragi pentru ca sunt alaturi de voi.:)


Stiti ca va iubesc:x,
Madoo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu