vineri, 17 decembrie 2010

Ganduri

Inceputul zilei de azi a fost putin cam rau pentru ca am avut parte de niste ganduri mai urate,dar o parte din ele s-au spulberat pentru ca in momentul de fata stau de vorba cu cel mai bun prieten al meu(alex) si alaturi de el pot trece mai repede peste gandurile si lururile rele. In fiecare zi avem ganduri mai mult sau mai putin bune, bine este sa stim cu cine sa le impartasim,cui sa le povestim pentru ca stim faptul ca persoana aia ne va asculta si ne va putea da sfaturi sau ne va face sa ne simtim mai bine. In ziua de astazi toti avem din ce in ce mai multe griji si ne gandim la tot felul de lucruri, gandurile fiind din ce in ce mai sumbre. Toate gandurile astea vin de la problemele pe care le avem in fiecare zi (la serviciu,la scoala,facultate), ganduri legate de prietenii nostril, ganduri legate de familie si multe altele care pot aparea instantaneu, fara sa ne asteptam.
In fiecare zi putem avea ganduri frumoase si mai putin frumoase…gandurile frumoase vin de la prietenii nostrii cei mai buni care ne arata cat de mult tin la noi si faptul ca se gandesc la noi in orice moment al zilei(eventual ne mai trimit si un mesaj dragut din cauza caruia incepem sa radem in metrou, tramvai sau pe strada-cum mi se intampla mie de obicei:d). Pe mine prietenii mei mai binedispun oricand si atunci cand primesc mesaje de la ei zambesc indiferent de locul unde ma aflu si de cati oameni am pe langa mine. Este frumos sa te gandesti la prieteni pentru ca pe langa familie ei sunt cel mai frumos lucru care se poate intampla in viata unui om si intr-adevar gandurile cele mai frumoase vin de la ei si de de la familie. Este frumos sa ai ziua plina de ganduri frumoase, care te pot inveseli pana si in cele mai urate momente ale zilei.
De fiecare data gandurile il pot face pe om sa fie trist sau fericit, iar prietenii cei mai buni (adevarati) isi pot da seama de ceea ce se intampla prin intermediul a ceea ce spunem si a ceea ce gandim. Pana si un copil pe care il vedem pe strada ne poate pune pe ganduri; ii putem zambi si la randul sau ne poate zambi si el, ne putem gandi la copilaria noastra sau la faptul ca este un copil dragut si scump.
Gandurile sunt defapt o lupta cu noi insine, prin ele putem suferi sau puteam sa fim cei mai fericiti...totul depinde de situatie deci aveti grija de voi si gandurile voastre. Incercati sa fiti cat mai fericiti si sa va ganditi numai la lucruri frumoase.

6 comentarii:

  1. Foarte buna postarea draga mea, nu-ti mai face atatea probleme, chiar ai vorbit la subiect si ai atins niste puncte bune, felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc:* si marea parte din el cand te gandesti ca a fost scrisa in mec la unirii...ar trebui sa mai scriu pe acolo...gasesc subiecte printre oamenii de acolo:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mergem mai des si scriem, vine inspiratia mai bine acolo

    RăspundețiȘtergere