marți, 6 septembrie 2011

prieteni...

Se zice ca prietenii buni, chiar daca trec prin perioade lungi de timp in care nu isi vorbesc si fara sa se vada, niciodata nu pun la indoiala...prietenia lor.
Cam asa suna textuletul care vad ca tot circula pe la statusul prietenilor mei si ce pot spune eu este ca in proportie de vreo 70% cred ca asa este. Exista prieteni care, oriunde ar fi se gandesc la noi si nu se gandesc niciodata la faptul ca daca au plecat atunci cand vor reveni nu isi vor mai regasi prietenii lasati in urma. Mai sunt si cazuri in care crezi ca totul e la fel, cel putin tu asa crezi si ai parte de mari surprize.
In viata totul e schimbator. Te pot uita prieteni care stau la 2 strazi de tine si asta pentru ca mereu trebuie tu sa dai un semn si sa spui ceva.
O sa ajungem intr-o zi sa spunem "prietenii sunt ca banii, acum sunt, acum nu mai sunt" si asta va fi foarte ciudat si rau pentru toti. Trebuie sa ai mare grija cu persoanele care chiar se cred prieteni cu tine. Dar totusi vreau sa cred ca textul de la inceput este adevarat si ca exista asemenea oameni. Exemple, am primit deja si ar fi frumos ca fiecare sa aiba macar un asemenea prieten, care oriunde ar fi nu pune la indoiala nimic din prietenia lui cu celalalt.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu